verkeer

Veilig verkeer door Terreinverlichting

Bij waarom reed je zo hard hechten we veel waarde aan veiligheid en verkeer. Hierdoor zijn we continu bezig de verkeersveiligheid te vergroten op de weg maar ook op openbare ruimtes zoals parkeerterreinen, landwegen en parken. Met grote regelmaat checken we dus waar het beter kan, waar het gevaarlijk is en hoe we dit kunnen verbeteren. Daarnaast proberen ook zoveel mogelijk op het milieu te letten door te investeren in duurzaamheid. Een groot voordeel hiervan is de mogelijkheden die we hebben om een steentje bij te dragen aan een betere en schonere wereld. Zo hebben we de verlichting op diverse terreinen aangepast door LED terreinverlichting om zoveel mogelijk helder licht te krijgen zonder dat we het risico lopen om de stroomkosten te verhogen. De terreinverlichting van Yourlight is een slimme keuze geweest. Zo hebben we bewust voor hun gekozen omdat zij expert zijn in het leveren van duurzame LED verlichting en voor ons een lichtplan hebben opgesteld.

Ondanks dat dus het terrein is verduurzaamd met LED verlichting hebben we daarnaast een besparing opgedaan van maar liefst 70%. Dit zal voorlopig nog niet zijn terugverdiend aangezien de investering erbij zit maar de verwachting is dat we dit binnen 2jaar terug hebben verdiend en dat betaalt zich zeker uit. We merken ook dat de kwaliteit van het licht voor veiligere situaties zorgt en dat men zich veiliger voelt in een omgeving waar helder licht is. Zo zien we dat de criminaliteit daalt, men beter zicht heeft op de parkeerterreinen en dat er minder schaduwwerking ontstaat. Ook is de situatie verbeterd doordat het licht niet in de ogen schijnt en je dus niet verblind wordt door het licht.

We helpen je graag met de keuzen voor diverse beslissingen maar een goede verlichting is altijd in het belang van de veiligheid, duurzaamheid en kostenbesparend. Neem dus gerust contact met ons op!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *