Waarom jouw bedrijf nu een laadpaal zakelijk nodig heeft

Waarom jouw bedrijf nu een laadpaal zakelijk nodig heeft

We leven in een tijd waar duurzaamheid niet meer alleen mooi meegenomen is, maar een regelrechte noodzaak. Dit besef komt bij steeds meer ondernemers op de agenda te staan. Voor mij was de kogel door de kerk toen ik besloot mijn eigen parkeerterrein uit te rusten met laadpalen. Maar waar begin je?

Het belang van duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen is tegenwoordig het gesprek van de dag en dat is niet voor niets. Klanten, medewerkers en partners verwachten steeds vaker dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om milieubewustzijn. Een laadpaal zakelijk installeren was voor mij dan ook een logische stap om mijn bedrijf groener te maken.

Hoe kies je de juiste laadpaal?

De markt van elektrische laadpalen kan overweldigend zijn. Merken, types, capaciteit… Waar moet je allemaal op letten? Persoonlijk ben ik gaan samenwerken met Orange Charging, omdat zij me deskundig advies gaven over welk type laadpaal bij mijn situatie past.

Kosten versus baten: wat brengt het op?

Natuurlijk speelt geld altijd een rol bij dit soort investeringen. Maar laten we eerlijk zijn; naast het milieuvoordeel zijn er ook financiële voordelen aan verbonden zoals belastingvoordeeltjes en subsidies die het aantrekkelijk maken voor jou als ondernemer.

Bouwen aan uw toekomstige imago

Eén ding heb ik geleerd sinds ik mezelf verdiept heb in dit onderwerp: klanten waarderen het enorm wanneer ze zien dat je bewuste keuzes maakt naar een betere wereld toe. Het draagt dus niet alleen bij aan ons milieu maar verstevigt ook nog eens je imago!

Inmiddels ben ik ontzettend blij met mijn keuze om onze parking uit te rusten met verschillende laadpunten voor elektrisch rijden en merk dat zowel werknemers als zakenpartners deze stap richting duurzaamheid waarderen.Zo zie je maar weer; soms moeten we gewoonweg durven springen naar iets nieuws, helemaal wanneer dit nieuwe pad leidt tot een groene(re) toekomst! En geloof me, inzetten op elektrisch rijden via jouw eigen zakelijke laadmogelijkheden is precies zo’n sprong die elk modern bedrijf zou moeten overwegen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *