auto

Top Redenen waarom Duitse automerken populair zijn bij importeurs

Porsche, Audi, BMW, en Mercedes-Benz behoren tot de bekendste en meest gevierde fabrikanten van luxe auto’s in de wereld. Elk van deze merken heeft talrijke modellen die speciaal ontworpen zijn om de inzittenden pure, onvervalste weelde te bieden.

Bovendien dienen deze auto’s ook als statussymbool en laten ze zien hoe succesvol je geworden bent. Laten we enkele mogelijke redenen onderzoeken waarom Duitse auto’s zo populair zijn en verbonden met de wereld van luxe auto’s.

Gezien het fundamentele doel van een aankoopbeslissing, kiezen veel mensen een bepaalde auto op grond van zijn uiterlijk.

Rekening houdend met deze trend hebben wereldberoemde automerken veel verschillende voertuigen ontworpen met een elegant en indrukwekkend uiterlijk, waar kopers bewust op het eerste gezicht verliefd op worden.

Bij luxe Duitse automerken kan het echter anders zijn. Het gaat ze niet om het uiterlijk, maar om de kwaliteit. Ze doen altijd hun uiterste best om ervoor te zorgen dat elke nieuw uitgebrachte auto een sterke/duurzame motor heeft en heel veilig is om in te rijden.

Hoewel we het vaak wettelijk niet kunnen gebruiken, willen we graag weten dat onze voertuigen in staat zijn elke andere auto op de weg te roken. Welnu, de Duitsers ontwierpen auto’s niet alleen om er snel uit te zien, maar ook om veilig te kunnen rijden bij zeer hoge snelheden.

Het Duitse autowegennet kent vaak geen verplichte snelheidslimiet, zodat bestuurders hun vermogen kunnen gebruiken. Auto’s moeten deze topsnelheden kunnen halen, en Duitse auto’s doen dat.

Tip: BPM berekenen & Alles over de BPM aangifte

De Duitsers zijn niet bang om te zeggen waar het op staat. Volgens Mercedes zijn ze “Het beste of niets”. BMW, “De ultieme rijmachine”.

Ze mogen arrogant zijn, maar ze vertrouwen op wat ze verkopen. Zoals een krant het formuleerde: “Auto’s zijn voor Duitsland even belangrijk als geheime bankrekeningen voor Zwitserland”.

De Duitsers hebben een van de beste merken ter wereld opgebouwd. Ondanks de slechte reputatie van Audi op het gebied van kwaliteit in de jaren ’80, zijn ze sterk teruggekomen om zich te meten met de andere drie. Iedereen weet waar luxe Duitse automerken voor staan op het gebied van luxe en kwaliteit.

Hoewel China, de Verenigde Staten en Japan de top 3 automakers in de wereld zijn, valt niet te ontkennen hoe geavanceerd Duitse auto’s zijn en altijd zijn geweest. We kennen allemaal veel Duitse automerken zoals Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Audi, en meer.

Ze zijn een toonbeeld van kwaliteit en stijl voor alle andere autofabrikanten en belichamen veel van de hoogtechnologische verworvenheden van plaatselijke specialisten. Het luxe segment van de Duitse auto-industrie is verdeeld in de merken die high-end auto’s maken en de bedrijven die aan speciale uitrustingsstukken werken.

We beginnen ons avontuur in de wereld van de Duitse automerken met een blik op enkele van de meest toegankelijke en luxueuze voertuigen van het land.

  1. Mercedes-Benz

Mercedes-Benz maakt misschien wel het meest geavanceerde, luxueuze en prestatiegerichte Duitse automerk ter wereld. Sinds Karl Benz in 1886 de eerste auto met benzinemotor introduceerde, hebben ze innovatieve en technologisch vernieuwende voertuigen gemaakt.

In de wereld van luxe auto’s is Mercedes-Benz een van de meest bekende en vertrouwde merken. Zijn verbazingwekkende ontwerpen voor sportwagens, SUV’s, sedans, en andere voertuigen hadden een enorme invloed op de auto-industrie.

Verschillende bestuurders hebben verschillende behoeften en voorkeuren. Mercedes-Benz begrijpt dat en heeft een gamma auto’s gemaakt dat zeker in de smaak zal vallen bij elke veeleisende bestuurder. Van de nieuwe economy class CLA luxe sedan tot het vlaggenschip de S-klasse en alles daartussen, inclusief SUV’s, sportwagens en zelfs een pick-up truck.

De diversiteit en functionaliteit van de Duitse fabrikant zijn enkele van de belangrijkste attracties. Hij heeft een reeks luxe auto’s gecreëerd die jou en je passagiers het hoogste niveau van autoveiligheid bieden.

  1. BMW

BMW is een van de grootste en betrouwbaarste Duitse automerken ter wereld. Met miljoenen BMW voertuigen vandaag op straat is het bijna onmogelijk om door de stad te rijden zonder een behoorlijke menigte van hun auto’s te zien.

Mogelijk een van de bekendste Duitse autofabrikanten ter wereld, denk je misschien dat je alles over het luxe automobielbedrijf weet. Omdat BMW veel modellen heeft gemaakt die met kwaliteit en luxe worden geassocieerd, zijn ze een populaire keuze bij de rijken en beroemden.

Kim Kardashian heeft een Range Rover en het is een BMW auto. Ze is niet de enige in de beroemdhedenwereld die BMW’s bezit. Jessica Alba wordt vaak gezien in haar BMW X6, terwijl NHL speler Scottie Upshall de trotse eigenaar is van een BMW i8.

Over het algemeen staat BMW voor kracht en prestaties en is daarom het sportieve luxemerk dat plezier geeft.

Uitgelicht: https://easyimport.nl/auto-importeren-duitsland/

  1. Audi

Dit Duitse luxemerk is bekend om zijn technologie en stijl, maar ook om zijn prestaties, goed afgewerkt interieur, en kenmerkende Quattro vierwielaandrijving. De vier Audi-ringen staan voor de fusie van de vier Auto Union bedrijven: Audi, Horch, DKW, en Wanderer.

Auto Union gebruikte dezelfde branding die we nu nog zien op auto’s van voor de Tweede Wereldoorlog van Audi. Bijna alle modellen zijn sterke performers met een interieur van hoge kwaliteit. Bij Audi krijg je geweldige rijeigenschappen en rijeigenschappen.

Zoals veel autofabrikanten die met een A beginnen, brengt Audi steeds meer elektrische voertuigen op de markt; het bedrijf noemt deze modellen E-Tron. Het gaat allemaal om snelheid, functionaliteit en veiligheid. Dat zijn enkele van de dingen die de firma ons vandaag verkoopt, en het is aantrekkelijk en intrigerend.

Bij Audi draait alles om luxe, en bij luxe hoort de juiste prijs. Terwijl de meeste Audi auto’s je een paar honderdduizend dollar kunnen kosten, is er een die al die prijzen overtreft.

  1. Volkswagen

Volkswagen, opgericht in 1946, is een Duitse autofabrikant die bekend staat om de productie van hoogwaardige en stijlvolle voertuigen. De Duitse fabrikant biedt kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid, en veel aandacht voor details, zodat zelfs de meest veeleisende bestuurders met plezier in de modellen van dit populaire merk zullen rijden.

Je zult genieten van zijn krachtige prestaties, soepele rijgedrag en geavanceerde technologie. Of we het nu hebben over het gamma kleine en middelgrote auto’s of kleine en middelgrote SUV’s, de duurzaamheid, het onderhoudsgemak en de goede brandstofefficiëntie hebben van Volkswagen een favoriet onder de klanten gemaakt.

Alle auto’s van VW zijn betrouwbaar en duurzaam. Het sterkste verkoopargument van Volkswagen is zijn duurzame mechaniek, of het nu een diesel, benzine of hybride variant is, verwacht kilometers zonder onderhoud en redelijke onderhoudskosten.

  1. Porsche

Porsche is een van de beste Duitse automerken aller tijden. De Duitse onderneming produceert al sinds 1948 auto’s van wereldklasse, geen duurzamer en meer gerespecteerd dan de legendarische 911.

Vandaag de dag bereikt Porsche bijna een eeuw van automobiele uitmuntendheid. En trouw aan de dromen van zijn stichter heeft dit bedrijf enkele van de meest iconische auto’s in de autogeschiedenis gemaakt.

Hoewel Porsche bekend is om zijn luxe auto’s zoals de 887 pk sterke 918 Spyder, is het begonnen uit te breiden naar SUV’s en personenauto’s. Dit was een ongelooflijk slimme zet van de Duitse automaker, want hij kan niet langer beschouwd worden als een one-trick pony.

Het model dat in de eerste plaats verantwoordelijk is voor deze ongelooflijke erkenning is de 911, die oorspronkelijk in de jaren ’60 debuteerde en een nietje blijft van de Europese high-performance auto-industrie. Dit bijzondere exemplaar biedt je het beste van oude en nieuwe technologie in een Duitse sportwagen uit de jaren 1990.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *